Een eigen nieuwe chalet

Wat betreft chalets en stacaravans werkt Recreatiepark 't Veluws Hof nauw samen met gerenommeerde merken als chaletbouw Duocar, caravan import Griftdijk en Stekelbos caravans.

Chalets

In de keuze van de invulling van een chalet wordt de koper volledig vrijgelaten

De bouwmethoden worden aangepast aan de hedendaagse wensen en zij dragen zorg voor een kwalitatief zeer hoogwaardig chalet, dat voldoet aan alle voorwaarden op het gebied van luxe, comfort en veiligheid.

De chalets zijn al te koop vanaf € 50.700,- (enkel model van 10x3,75 meter) en wordt geheel compleet afgeleverd met o.a.: keuken inclusief afzuigkap, kookplaat en koelkast, badkamer inclusief douche, toilet en fontein/zuil, gordijnen, tapijt of zeil, slaapkamers inclusief bedden en kastenwand, spots en plafonnières, verwarming d.m.v. een gaskachel bij enkele en CV bij L– en dubbele chalets.

Stacaravans

Sterk en betaalbaar

De stacaravans zijn voornamelijk van Engels fabrikaat, de modellen zijn uitermate sterk van kwaliteit, maar toch betaalbaar. Derhalve een prima keuze. Alle modellen zijn geheel gestoffeerd, gemeubileerd en bijzonder luxe en compleet uitgevoerd.

U kunt al vanaf € 32.750 eigenaar worden van een nieuwe stacaravan.

Contact opnemen voor meer informatie