Particuliere verhuur

Indien u uw eigen stacaravan of chalet verhuurt of uitleent dient u uw gasten aan te melden via een nachtregistratieformulier, hier te downloaden of onderaan in te vullen en te printen/op te slaan. Huisvesting van werknemers en langere termijn verhuur is niet toegestaan.

Wij vragen u onderstaande regels te hanteren;

Nachtregistratieformulier
Lever deze ruim op tijd aan, via e-mail danwel aan de balie.

Park/servicekosten/toeristenbelasting
Er dient € 5,- per dag (ongeacht het aantal personen) te worden voldaan, door u als verhuurder of door de huurder bij aankomst op de receptie (dit kunt u vermelden op het nachtregistratieformulier). Vermeld het totale bedrag bovenaan het nachtregistratieformulier. De kosten gelden niet voor 1e graads familieleden, deze zijn gratis. Indien de kosten per bank/giro worden overgemaakt vergeet dan niet de periode, naam gast en staanplaats te vermelden.

In en uitchecken
Bij reservering dient u uw gasten een plattegrond aan te leveren met de locatie van uw chalet. U dient zelf zorg te dragen voor een sleuteloverdracht, dit kan bijvoorbeeld met een sleutelkastje bij de caravan/chalet op uw eigen staanplaats waar buiten de sleutel de slagboompas ook in kan of met een envelop in één van de postvakken (op eigen risico).

Uw gasten kunnen bij de receptie en aankomstpakket afhalen, zo worden uw gasten geïnformeerd omtrent de openingstijden van alle horeca voorzieningen, supermarkt en recreatieprogramma. Tevens geven wij, indien gewenst, fiets en wandelroutes mee.
Indien er een late aankomst is dan kunnen uw gasten zich de volgende dag bij de receptie aanmelden en de eventuele park/servicekosten/toeristenbelasting voldoen, indien deze nog niet zijn voldaan.

Gebruik slagboompas
Zorg dat uw gasten bij vertrek altijd eerst uitrijden met de slagboompas, anders staat deze nog ingecheckt en kunnen uw nieuwe gasten niet inrijden met de pas.