Stem op ons voor de ACSI Awards!

Na het succes van het afgelopen seizoen 2022 als winnaar in de categorie beste fiets- en wandel camping gaan wij dit jaar weer voor een nieuwe nominatie. Stem op ons voor de ACSI Awards!

Wij zijn genomineerd voor de ACSI Awards 2023. Heb jij genoten van een heerlijke kampeervakantie op onze camping of vind jij dat onze camping gewoon een ACSI Award verdient? Door op ons te stemmen, zorg je ervoor dat we de prijs ook echt winnen. Je kunt stemmen van 15 september 2022 tot en met 15 januari 2023.

ACSI reikt awards uit in acht verschillende categorieën:

  • Leukste camping voor kinderen
  • Meest hondvriendelijke camping
  • Mooiste campingzwembad
  • Camping met de mooiste ligging
  • Meest sportieve camping
  • Beste campingrestaurant
  • Beste camperplaatsen
  • Camping met het beste sanitair

Je kunt maar één keer stemmen op onze camping, dus kies de categorie die je het best bij ons vindt passen. Zelf denken wij dat we kans maken om te winnen in categorie Camping met de mooiste ligging. Jij ook? Stem dan op ons.

Door te stemmen maak je zelf ook kans op leuke prijzen. Onder alle stemmers verloot ACSI onder andere een week verblijf in een luxe SunLodge Yucca en een e-4motion elektrische vouwfiets.

Stem hier

Plaatsing kunstwerk op de Brink

Bij de Brink staat sinds deze week een heel mooi kunstwerk van ons logo in natuursteen uitgehouwen, gemaakt door Steenhouwerij Lamers. Het is niet te missen bij binnenkomst, het is prachtig geworden.

Nieuw sanitair gebouw seizoen 2023

In april 2023 komt er een nieuw sanitair gebouw op het kampeerveld.

Het nieuwe gebouw komt op de lokatie van het (oude gebouw) Plashuis en zal o.a. voorzien worden van zonnecollectoren, mindervalide faciliteiten, ruimere douches, vloerverwarming en nieuwe wasserette.

ACSI award 2022

Trotse winnaar ACSI Award 2022

Wij zijn de trotse winnaar van een ACSI Award 2022!

Wij hebben een ACSI Award gewonnen in de categorie Best cycling & walking campsite Netherlands. Hier zijn we natuurlijk erg trots op. Uit maar liefst 50.000 stemmen zijn we als een van de winnaars naar voren gekomen. Heel erg bedankt als je ook op ons hebt gestemd en hopelijk tot ziens op onze prachtige camping.

NL-gold_social-post_1080x1080_winner

vacature horeca

Zoover vakantiebeoordelingen

Heeft u een bezoek aan ons park gehad?

Dan kunt u eventueel een beoordeling achterlaten door op onderstaande link te klikken.

Zoover beoordelingen