Verkoop

Verkoop

"Natuurlijk ontspannen recreëren"

In deze hectische maatschappij zijn veel mensen op zoek naar rust en ruimte die zij in hun eigen drukke omgeving vaak niet vinden of kunnen vinden. Daarom kiezen zij veelal voor een chalet of stacaravan om zich op vrije dagen onder te dompelen in de rust en de ruimte van een bosrijk gebied.

Bent u op zoek naar een nieuw chalet of stacaravan op de Veluwe kijkt u dan gerust naar de mogelijkheden die wij u bieden op het park, ook voor tweede hands bent u hier op het goede adres.

Het staangeld op jaarbasis van oktober t/m september ligt gemiddeld tussen de € 1600 en € 2400 (dit is afhankelijk van de grote van de plek en de hoogte van het zekeren 6-10 of 16A van de elektra).

Het staangeld is inclusief:

- Huur staanplaats
- Elektra met een vrij verbruik van 800 kWh
- Toeristenbelasting
- Water
- Een hond is € 30 per jaar extra
- Gebruik zwembad
- Bezoekers en recreatieprogramma
- Huisvuil/Zuivering/Milieulasten
- CAI

en exclusief gas, afhankelijk van de plaats is er gasnet aanwezig of maakt u gebruik van gasflessen welke op de receptie te koop zijn.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie laat het ons weten, u bent van harte welkom om tijdens kantoortijd 7 dagen in de week vrijblijvend te komen kijken naar de mogelijkheden, de koffie staat klaar.

Contact

Contactgegevens
Opmerkingen
Stel uw vraag in onderstaand veld.