Natuurlijk Ontspannen Recreƫren

Vuurwerkbeleid 2018-2019

Om rond de jaarwisseling teleurstellingen omtrent het afsteken van vuurwerk te voorkomen willen wij graag dat iedereen tijdig op de hoogte is van de regels zoals wij die bepaald hebben.

Het is op Recreatiepark ’t Veluws Hof toegestaan om vuurwerk af te steken tijdens de jaarwisseling, echter dient dit alleen bij de entree van het park te gebeuren.

Bovendien is dit pas toegestaan vanaf 23.30 uur en mag dit maximaal duren tot 01.00 uur.
Mocht het zo zijn dat gasten ervoor kiezen om eerder vuurwerk af te steken en doen zij dat buiten het park, dan heeft Recreatiepark ’t Veluws Hof hier helaas geen invloed op, omdat de wet voorschrijft dat er op de openbare weg op 31 december vanaf 18.00 uur vuurwerk mag worden afgestoken.
Ook het soort vuurwerk dat wordt afgestoken ( knal,- en/of siervuurwerk ) valt buiten de verantwoordelijkheid van Recreatiepark ’t Veluws Hof.

Vooralsnog verwachten wij van iedereen dat deze regels netjes worden nageleefd, omdat er ook gasten verblijven waarvan huisdieren erg bang zijn voor het vuurwerk en wij graag ook voor deze gasten, de overlast tot het minimum willen beperken.

Wij wensen u een heel fijn verblijf met bovendien een goede jaarwisseling.

Met vriendelijke groet,
Team Recreatiepark ’t Veluws Hof

« terug